Този сайт използва бисквитки "cookies". С посещението му се съгласявате с това. Подробности

Доставка и плащане

Доставката на поръчаните от Вас артикули се извършва от куриерска фирма Рапидо. Ако желаете доставка до офис на Спиди, можете да заявите това в коментар към поръчката си.

 

Потвърждение относно Вашата поръчка ще получите единствено по имейл. Обаждане по телефона относно поръчката Ви ще получите само в случай на липса на поръчан артикул или при пропуски и неточности в поръчката.

 

Доставка до адрес с куриер на Рапидо или до офис на Спиди във всяко населено място в страната – 2.99 лв. 
 

При поръчка над 39.90 лв. доставката до адрес с куриер на Рапидо или офис на куриерска фирма Спиди е безплатна.

 

Доставката се извършва както следва:


- Поръчки, получени до 16.00ч. в работни дни се обработват и изпращат същият ден и се доставят на следващия работен ден или според графика на Лео Експрес за населените места без офис на куриера.
- Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят на следващия работен ден.
- Поръчки, направени по време на официални празници, се обработват и изпращат в първия работен ден след празниците и се доставят съответно на следващият работен ден или според графика на Лео Експрес за някои населени места.

 

Плащане

 

Заплащане при доставка

При избиране на начин за плащане „Заплащане при доставка”, поръчката се заплаща на куриера при получаването й.

 

Банков превод

При избиране на начин за плащане „Банков превод”, поръчката се заплаща предварително чрез банков превод към Песа ООД. Преводът трябва да е за стойноста на поръчката, която ще видите при приключването й (както и в потвърдителния имейл, който ще получите). Поръчката Ви ще бъде обработена веднага след получаване на превода. Информация за банковата сметка на Песа ООД:

IBAN: BG27FINV9150 1016 6854 49
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Песа ООД
Първа Инвестиционна Банка

 

Плащане чрез ePay

При избиране на начин за плащане „ePay”, при приключване на поръчката ще бъдете прехвърлени към системата за разплащания ePay, където ще можете да заплатите чрез вашата микросметка, дебитна или кредитна карта. Необходима е регистрация в ePay. Регистрацията е безплатна.