Този сайт използва бисквитки "cookies". С посещението му се съгласявате с това. Подробности

Доставка и плащане

Доставката на поръчаните от Вас артикули се извършва от Спиди или Еконт.

 

Потвърждение относно Вашата поръчка ще получите единствено по имейл. Обаждане по телефона относно поръчката Ви ще получите само в случай на липса на поръчан артикул или при пропуски и неточности в поръчката.

 

Доставка до офис на Спиди или Еконт във всяко населено място в страната – 3.99 лв.
 

При поръчка над 49.90 лв. доставката до офис на куриерска фирма Спиди или куриерска фирма Еконт е безплатна.

 

Доставката се извършва както следва:


- Поръчки, получени до 16.00ч. в работни дни се обработват и изпращат същият ден и се доставят на следващия работен ден или според графика на Лео Експрес за населените места без офис на куриера.
- Поръчки, получени в събота и неделя, се обработват и изпращат в понеделник и се доставят на следващия работен ден.
- Поръчки, направени по време на официални празници, се обработват и изпращат в първия работен ден след празниците и се доставят съответно на следващият работен ден или според графика на желаната куриерска фирма за някои населени места.

 

Плащане

 

Заплащане при доставка

При избиране на начин за плащане „Заплащане при доставка”, поръчката се заплаща на куриера при получаването й.

 

Банков превод

При избиране на начин за плащане „Банков превод”, поръчката се заплаща предварително чрез банков превод към Песа ООД. Преводът трябва да е за стойноста на поръчката, която ще видите при приключването й (както и в потвърдителния имейл, който ще получите). Поръчката Ви ще бъде обработена веднага след получаване на превода. Информация за банковата сметка на Песа ООД:

IBAN: BG27FINV9150 1016 6854 49
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Песа ООД
Първа Инвестиционна Банка

 

Плащане чрез ePay

При избиране на начин за плащане „ePay”, при приключване на поръчката ще бъдете прехвърлени към системата за разплащания ePay, където ще можете да заплатите чрез вашата микросметка, дебитна или кредитна карта. Необходима е регистрация в ePay. Регистрацията е безплатна.