Този сайт използва бисквитки "cookies". С посещението му се съгласявате с това. Подробности
Категории
  Коментари

  Как да изберем официални бебешки дрешки?

  Публикувано от adminepsa 23.06.2017 0 Коментар(а)

  Време е за парти

   

  Това, че имате бебе далеч не означава, че ще си стоите само вкъщи, изолирани от всичко. Светът Ви очаква -  сега вече с Вашето малко създание.

  Предстои Ви семейно тържество, сватба на приятели, рожден ден на друго бебе, на каката или баткото, или собствено кръщене? Прекрасни поводи за радост и празнуване, които не могат да се пропуснат. И тук идва въпросът с тоалета. Започвате трескаво да търсите подходящи варианти за сезона и възрастта на мъничето си. Искате да е нещо красиво, но и същевременно удобно. Все пак ако прекарате цял един ден на празненството, ще се наложи да помислите за лесна смяна на памперси. Трябва да прецените и температурата навън или в сградата. Материите също са особено важни за малките създания.  Вече се питате: „Къде да открия официални бебешки дрехи?“.  Отговорът е по-близо, отколкото предполагате. Нужно е само да отворите съответния раздел от менюто – бебе момче или бебе момиче и след това да дадете отметка по критериите, които се отнасят за Вас и малкия чаровник или чаровница. Изберете възраст, пол и  категория от каталога „За специални поводи“. Пред Вас ще се разгърне пъстър избор от разнообразни тоалети за малки джентълмени и дами за всеки повод и сезон.

   

  Какви бебешки дрешки са подходящи за кръщене?

   

  Кръщенето е много специален момент от живота на малкия човек. Освен тържествеността на този миг, за цялото семейство то е съкровен акт на духовното посвещение във вярата, избора на кръстницата като духовна наставница в живота и Божия благословия. Питате се кои биха били подходящите дрешки за това особено скъпо събитие? Ето няколко съвета от вече минали оттам родители:

  1. Избягвайте натруфените костюми и рокли с много изкуствени елементи.

  Те дразнят кожата и бебето може да получи кожни раздразнения, да бъде нервно и цялото събитие да се провали заради неспокойното дете.

  Ако е навън температурите са високи, непременно съобразете дрехата да е отворена и свободна, така че да не „запарва“ кожата на кръщелника.

  1. Естествена материя и лесно разкопчаване

  Става дума за бебе, а при бебетата, знаем всички, е много важно облеклото да мекичко и удобно, както и лесно да се сваля. Това ще Ви спести много нерви и ще имате спокойно дете на празника.

  1. Винаги носете резервни удобни дрешки.

  Празникът си е празник, но комфортът и здравето на бебето Ви е от най-голямо значение. Когато тържествената част от деня мине, най-добре да облечете малкия човек в удобни дрешки, с които се чувства свободен да се движи и кожата му да диша.

  В Pesa.bg има прекрасни варианти на стилни комплектчета удобни бебешки дрешки, които можете да изберете като второ костюмче за неофициалната част от тържеството. Материите са подбрани и съобразени с възрастта и сезона. Необходимо е само да отидете на категория „комплекти“ и ще намерите многобройни предложенията на екипа на pesa.bg за сетове или отделни дрешки за Вашето бебе.

  Публикувай коментар