Този сайт използва бисквитки "cookies". С посещението му се съгласявате с това. Подробности
Категории
  Коментари

  Подходящи детски рокли за момичета

  Публикувано от adminepsa 17.05.2018 0 Коментар(а)

   

  Една от най-големите радости за една майка е да види момиченцето си елегантно облечено в рокля. Често когато носи рокли, детето бива определяно като принцеса. И това е напълно основателно, защото има богат набор от модели с различни кройки и цветове, които спомагат за красивия вид на младите дами. Онлайн магазин за детски дрехи Pesa.bg има богат набор от разнообразни по цветове и материи рокли за момичета .

  Подходящите детски рокли трябва да отговарят на изискванията както на родителите, така и на самото дете. Също така трябва да бъдат съобразени със сезона, в който се носят, за да се избегне неудобството, което може да се създаде. Материята също е от голямо значение. Онлайн магазин Pesa.bg описва подробно от какво са изработени продуктите, за да може родителите да са наясно какво купуват.

  През летните месеци подходящите рокли за момичета са тези с памучна материя, тъй като те са най-леки и не причиняват запарване и раздразнение на кожата. Един прекрасен избор, отговарящ на тези условия, е нежна рокля от Beatle May. Хастарът е изграден от 100% памук и е с много свободна, падаща кройка, която позволява активно движение. Децата обичат да тичат, да скачат и да си играят. Затова тази рокля е изключително подходяща за това. В горната си част има презрамки, а не ръкави, което позволява на кожата да диша и детето да не чувства стягане в раменете. Цвета е сив на жълти цветя и с пришита панделка, която придава цялостния вид на дрехата.

  Другият подходящ избор на рокля за момиче през топлите месеци е елегантната рокля от Beatle May. Ако вашето момиче обича оранжевите и сините цветове, както и цветята, това е роклята, в която ще се чувства като принцеса. Направена е изцяло от памук в много нежни тонове. Без ръкав е, което позволява свобода на движение на ръцете. За да е още по-елегантна има и малък, тънък колан през талията. С такова голямо разнообразие, подбора на дрехи за момиченца се превръща в удоволствие.

  Ако имате официален повод за празнуване или трябва да присъствате на тържество, перфектната рокля за вашето момиче е рокля от жакард. Изработена от памук, тя е много обемна и създава усещане за празничност. Цветът е класически – бял на черни точки и е подходящ за всякакви поводи. Има цип на гърба, който не се вижда, което я прави лесна за обличане, без да се налага да я обличате през главата и да създавате неудобство на детето. Тъй като няма ръкави спокойно може да се комбинира с връхна жилетка или сако, ако решите да я обличате през сезон, различен от летния. Пришитата панделка на гърба придава завършен официален и стилен вид.

  Заложил на прекрасни модели и стил, магазин Pesa.bg, гарантира за качеството и закупуването на детски дрехи онлайн е най-добрият избор за вашето дете.

  Публикувай коментар